Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skriva är litet som att måla eller skapa i andra material. Som att ta fram former ur lerans formlösa klump. Hemliga avtal med evigheten är ofta på det viset. Som outtalade löften i vinden.


Ibland händer det...





...inte.
Hon väntar på att det skall hända.
Hon förväntar sig att trädgården åter
skall blomma och blomstra,
efter vinterns köld och dvala.

Men om den gör det.
Kommer hon att vara 'på annan ort än där'.
Likt frusen i tiden.
Kall och död.
För var och en som kommer förbi.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 16:46



Bookmark and Share


  Nanna X
jaså. då får jag väl be grannarna ta hand om katten ; )
2018-02-20

  Silverstripe
En blommande trädgård vilar ibland på lerklumpar. Så elegant en ingress och vidlänkande text kan flätas!
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP