Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manus för livet

 

Vi är alla skådespelare i den stora pjäsen som kallas livet och som utspelar sig på den stora scenen som kallas världen. Manuset skriver vi själva till viss del, vissa saker är redan bestämda. Och så ska vi samsas med alla andra som vill framföra sina egna roller. Vi kanske till och med låter andra skriva manuset åt oss eller så skriver vi manuset tillsamans med dem. Om manuset är dåligt kommer pjäsen att bli en flopp oavsett hur duktiga skådespelare vi är. Vad står det i ditt manus? Vem regisserar ditt liv?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-20 20:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I did it my way.
2018-02-22

  KattenKin VIP
"I'ts just a ride". Mm, jag håller med dig, bäst att kolla upp vem som står för regin!
2018-02-22

  Fulbergarn
försöker skriva nytt manus
2018-02-21

  Spik

Avsked på grått papper efter dåliga recensioner.
Sätter nu upp ny pjäs i egen regi.

Härligt inspirerande tankeväckande!
2018-02-20

  Gunnar Hilén VIP
Nervkittlande...utmanande...hyperintressant frågeställning !! 12 points !!
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP