Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du

 

 

 

natten drömmar gömmer

kärlek så het och sensuell

kyssar som smakar lusta

feberheta kroppar söker

varandras zoner

av åtrå

blir till ett

det sköna är det enda

det sköna är du

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En het och sensuell text som verkligen berör skönt!
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP