Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla minnen

Mjuka kinden len
Varma huden skinande
Förbjuden för mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 17:49



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Minne väcker varma känslor.
2018-02-20

    ej medlem längre
En längtan bor i dina ord.
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén