Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tröttnat till slut


Låneinstitut

NEJ Nej nej,
jag har inga
pengar
att låna ut!

Och varför
måste jag låna dig?
Bara för att du har slut
på cigaretter.

Du är vuxen,
du måste
ta ansvar för din ekonomi,
så när socialen
vill ge dig stöd,
säg ja!!!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-02-20 18:06



Bookmark and Share


    Mim
Pricksäker dikt! Sann! Bullseye!
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP