Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autism

Du andades på
min autism,
och dörren
till fängelset öppnades,
jag kröp ur mitt jag,
jag tog din hand.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-20 18:38



Bookmark and Share


  AKT VIP
Det lilla som blir till något stort är vackert.
2018-02-21

    Mim
Det lilla som du beskriver, som gör underverk! En jättevacker dikt!
2018-02-21

    J. Herward
Skriver under på nedanstående kommentarer! Hatten av!
2018-02-20

  Minkki VIP
det är stort
2018-02-20

    ej medlem längre
Orden andas befrielse.
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP