Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande hand

 

Vem fyller min tomhet

vem lägger en värmande hand

på ett fruset hjärta...




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP