Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa på hennes grav


Det är ett djupt, svart hål
och jag kan inte ens
plantera blommor än

Det är tjäle,
jag är bottenfryst
och du ser upp mot himlen

Min enda himmel
är det där hålet

Du får gärna dansa på hennes grav
men dina stjärnor blir aldrig mina.

Min stjärna för dig
är död
och när jag planterar mina blommor
så har du redan dansat vidare.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-20 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol