Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att naturen lever

Vad väntar jag på
egentligen
Ikväll har jag försökt fixa autogiro
till så många räkningar
som möjligt

Nu skriver jag
till musik
men det känns inte som musik
jag är inte nöjd

Det känns som om jag ville göra
några små förändringar
men jag är rädd för obehagliga överraskningar

Egentligen vill jag vara som bergen
trygg och stolt
De står kvar
där de alltid har stått
Eller är det så

Eller så vill jag vara
som fåglarna
fri att flyga vart som helst
och sen flyga tillbaka när jag vill

Jag kan också tänka mig
att vara som en vind
så att ingen vet
varifrån jag kommer
eller vart jag är på väg
ändra riktning
utan att behöva förklara mig
för någon

Jag är inte stolt
över mitt sätt att vara
och jag skyller på ödet

Bergen förändras
av vind och vatten





Övriga genrer av innakarin
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-20 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin