Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över mina trötta dagar

 

Hjärtslagen blir färre

svagare för var dag

sången som fyllde själen

med rofylld visa

förlorar sin ton

 

blända mig inte av kunskap

bara lyft mig närmare

trädets hjärta

låt mig får slå mina armar

runt ditt ursprung

 

sakta in bredvid mig

glimta mig i stunden

och bred din ömhet

över mina trötta dagar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP