Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONLJUS




Frostrosor har under natten tänts
de vilar gnistrande vita
solstrålar smeker dem ömt
i ett glädjerus nynnar de en visa

musiken stiger mot den blåa rymd
inte av ett enda moln skymd

Jag känner himmelsk fröjd
att du är trygg och förtöjd
intill hälsans klara källa

Kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP