Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingress. Jag har ingen förklaring. Bara att om det är en människas beteende. Det troligen ligger i människans natur. Menar du verkligen att en människa 'skal behöva försöka' gå emot sin egen natur?


Ett infall om att anfall är nästan försvar



Visst vore det väl kul om något fotbollslag i gärdesgårdserien spelade bara hemmamatcher och lämnade 'walk over' då det var bortamatch? De skulle spara in på resor på det viset. För ekonomi är visst det klubbar säger sig som sakna... Utöver möjligen kärlek för 'motståndare'...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP