Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv.

Ett liv med ångest,
Ett liv med förlåt,
Hektiskt och förtärande,
När vi ser tillbaka på tiden,
Är vi inte mer,
Än myrorna som följer ledet,
Att föda sin enda drottning.




Prosa av Marras93
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-20 20:02



Bookmark and Share


    J. Herward
Högaktuell text! Ett kritiskt perspektiv på samtiden. Intressanta vinklar från det som bara rör oss (tror vi) till det som pågår rakt under våra fötter.
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Marras93