Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trapetsartisten


jag. artisten på den spända vajern. glittrande
klädedräkt under den flourescerande månen
trampar genom skalet
luften fylld av bifallets eter

möter min motståndare. föremålet vägrar
formar sig. rör sig som jästen

slår tillbaka
paljetter faller ned
på vita böljande ryggar

sågspånen flyger




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP