Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglingar



vaknar av det befriande regnet
som sköljer rent tvätten
såpbubblor flyger över taken
tvätten fladdrar som vindfåglar
vad du ständigt gränslöst
våra liv förnyar
himlen speglar sig i nattvindens öga
grannens hus dansar i regnet

alla ljusen är tända

står med fötterna i gryningens vatten
rentvättad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 00:09



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ljuvlig denna!
2018-02-21

  Kungskobran VIP
Vatten är livets ursprung , förför förstör älskas hatas
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP