Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårmod

 

Till bergen flyr du

till deras blåa lätta luft

och frihet

när svårmod når dig

vart flyr du då?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 00:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är fin
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP