Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläntan



brödet
en bit av Vintergatan
föll nyligen till marken
månen vaknar

sträcker på sitt krumma horn
och gäspar

stjärnorna klirrar
blåser drömmar
över molnbergens toppar

den väldige somnar om




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-21 00:10



Bookmark and Share


  Änglaögon
Tycker om denna!
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP