Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåter oss våra synder

att gå på lina
är ingen konst
när du sitter fastspänd
i den elektriska stolen

strömmen genom din kropp
innehåller alla färger
skriket håller balansen

dömd att falla
ner till helvetet
stiger du upp
till himmelen

och förlåter oss våra synder




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 483 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2018-02-20 20:52



Bookmark and Share


  Lily Lisbon
Jag vet inte riktigt varför denna berör mig så. Men ja, oj, den berör. Lysande språkbruk här.
2018-02-23

  henke_r
Grymt diktat!
2018-02-22

  Daniel_78 VIP
denna tycker jag om.
kan se trådar i stolsbilden
och cirkusfärger i stöten.

2018-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Endast Jesus kan förlåta synder.

2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson