Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelsk rubrik får ge en bättre bild av innehållet när det handlar om förhållanden


Mousetrap

 

 

är jag på väg? 

på väg in i fällan?

 

slår den igen snart?

är jag fast igen?

 

men du smakar så gott!!!!

och jag är så sugen!!!!!

 

det är ju så bekvämt

jag vet ju hur det funkar

 

dödligt frestande

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-23 19:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den fällan lockar och slår igen väldigt snabbt ??
2018-02-23

  Larz Gustafsson VIP
"It's a rat trap, Judy
And we've been caught"
(Boomtown Rats)
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik