Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två då

från min balkong
vi såg den en gång

en stjärnklar natt
denna mystiska katt

den försvann rätt fort,
slank in i en port

till en annan gata
och vi fortsatte prata

du rökte ibland
jag tog din hand

du såg mig i ögonen
då blev du min vän

under stjärnorna i natten
var det vi två då
vi två – och den mystiska katten




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP