Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranor. Haiku.


Andäktig väntan

på tranorna och dansen

sjön ligger stilla






Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-20 22:17



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Åh, som vi väntar, fin bild av vårens gäster.
2018-02-21

  Öknens Ros VIP
Fin haiku om naturupplevelse.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP