Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två mindre förändringar på sidan i februari



Två mindre förändringar är gjorda på poeter.se. Den första berör publicering av många texter under en dag. Den andra en rättning av sidans dölj/blockera-funktionen.  

 

Beräkning av antalet skrivna texter under dag / medlem

På poeter.se finns, av kvalitetsskäl och för att inte poeter.se skall översvämmas av texter, en begränsing på max 10 texter inom en 24 timmars period. Vi har nu gjort en ändring hur detta antal räknas ut. Tidigare räknades inte texter som publiceras och sedan avpublicerats under dagen med i dessa 10. Detta har merfört att det gått att publicera ex 10 texter, avpublicera dessa och sedan publicera 10 nya texter. Beräkningen, efter uppdateringen, räknar nu även in under dagen avpublicerade och borttagna texter.   

Dolda och blockerade medlemmar

Tidigare visades dolda och blockerade medlemmar i listan över nya medlemmar. Detta är nu rättat så dessa även döljs här.

 

Har du synpunkter eller önskemål hur poeter.se fungerar, eller om du har hittat ett fel på sidan? Då kan du höra av dig till oss här >>

 

/Redaktionen, poeter.se 




Blogg (Notis) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-21 00:16



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent