Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga kinesiska tecken på dem i alla fall


Skeppad & bruten - limerick

 

En avlägsen moster från Njord
skrev julrim med svårstyrda ord
De var såpass krystade
att paketen blev hystade
ur bilen påväg från PostNord

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-02-21 01:31



Bookmark and Share


  Dito VIP
Ha ha, den var bra
2018-03-17

  Nils-Robert
Kul!!!!
2018-02-22

  walborg
Tack - underbart!

2018-02-21

  Ronny Berk
Trevligsaker, ja !

2018-02-21

  alicja lappalainen VIP
en rolig dikt som associerar till kritiken mot PostNord.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP