Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarisnö Haiku


Nu faller flingor

stora, vackra snöstjärnor

smälter i min hand




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP