Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns den tiden ...

Jag minns nätterna,
vintrarna,
då snöflingor dansade som älvor,
hur de landade på näsan.

Jag hör i mitt inre,
fotstegen,
då de gav ifrån sig ett behagligt ljud,
hur de lämnade avtryck.

Jag ser än idag,
hockeymatchen,
då bror min spelade på sjön,
den frusna sjön.

Jag ser idag,
regnet,
det eviga regnandet om vintrarna,
hur Atlanten visslar till mig.

Jag minns den tiden,
min barndom,
men lever i en annan tid nu.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 09:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Utsökt!
Sparas
Tacken
För det!
:)
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm