Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste framåt

 

 

Trump, Trump, Trump

marscherar på 

taktfast från det ena till det andra.

 

Tänk om vi i Sverige 

hade någon

som kunde ta ut stegen

lika taktfast som Trump!

 

Rättning i leden

som du en gång

alltid var redo att ta

när landet Sverige kallade!

 

Bara med gemensamma krafter

som förr

kan vi återfå vårt land

från fiende krafter.

 

Som bara väntar i buskarna

med förljugna politiker

och en media

som fyller det blundande folket

med politisk nonsens!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-21 10:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi behöver någon som tänker på folket och inte bara på sig själv...
2018-02-24

  mare VIP
Du har så rätt
media älskar att
smutskasta Trump
de är rädda för
hans styrka och
enorma mod
han om någon vågar
kritisera dem högt!
PK är bra på att vinkla
ljuga manipulera!
din text talar
glöder sanning
lögnen som pågår
kommer inte att hålla
den håller på
att krackelera!

2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP