Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

 

 

precis när man hittat livsgnistan

hotar den att falna och vissna

när man inser hur fort tiden gått

och att nerförsbacken börjat

men jag tänker bromsa så länge det går!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-21 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strunta i tidens gång men välkomna det goda livet som väntar på dig!
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP