Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogerna släpper taget

Energin bubblar i min kropp
Varje sena varje muskel
Rastlös så rastlös
Spring i bena

Söker orsaker
Finns många hypoteser
Troligast är att drogerna släpper
De har gett sig iväg och ersatts av energi

Ska det vara så här
Kunde varit värre
Kunde haft ont
Söker efter ro

Är detta abstinensen
Fri i över en månad nu




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-21 14:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
låter liksom när man slutar att röka
då upplever man eufori faktiskt!
2018-02-23

  ULJO
Postakutabstinens kallas det.
2018-02-22

  Fulbergarn
mycket möjligt abstinensen finns i många lager, som en löken som blir mindre och mindre ju fler lager du tar bort till slut står du där och undrar om det här är det här som är - och det är det - sen är det dags att fortsätta bygget- tar dock sin lilla tid- men du har kommit en bit på väg - du fixar det
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson