Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång i taget

 

man bär sin egen historia
man bär varandras
stekta ägg och havregrynsgröt
du har kokat lingonen själv
jag samlar ihop
skuggorna från förr
byter vinkel
ser ditt ljus
omfamnar ditt mörker
och dina höfter
satsar allt på rött
väljer längtansväntansförmågan framför oron




Fri vers av Bo_67
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-21 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67