Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset kommer

När morgonen kommer
Solen går sakta upp
Dagarna blir längre
Och man ser klarare

Mindre och mindre sömn
Så länge tiden rusar på
Rusar på i full fart
Och ska inte släppa förrän till hösten




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 14:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tittut bland löven
när våren spirar ljusgrön
så fint skrivet
fint om hälsans glädjekälla

2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson