Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är på banan igen

Som en uppvriden fjäder
Som kramar min själ

Orsakar ryckningar i min kropp
Mina tankar flödar

Känner mig lycklig
Jag är med på banan igen




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 14:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bra liksom ett bowlingklot
redo för en strike
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson