Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om att hur man kan hantera kraven i skolan


Skolan en skog

Vid den runda stenen, omgiven av små svampar, sitter oroliga kaniner och krampar
Deras morrhår rör sig som fjärilsvingar, alla krav som ställs på dem tvingar
Kräver att de presterar på topp, de följer strömmen, men vill ropa STOPP

En älg kommer förbi och försöker lugna, säger att de duger och att de ej är tvungna.
Skogen kräver ej att du ska va elit, bara gör ditt jobb och undvik skit
Han säger: om du på gymnasiet vill lyckas bra, ha blicken på boken och ta vara på var dag..




Prosa av Lars Bergström
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-02-21 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström