Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankfri


Ljusblå himmel
min själ

vandrar på minnen

Se hur dagen gryr
även fast det är vinter

solen står högt
i skyn

virvlar vindar

Hur natten andas
ensam och allena

Stjärnor som barn
kraftstationer

Stoft som snö
partiklar

förvirrar

De går än hit
än dit

dör
återuppstår

berör

Jag är universel
allt du önskar

Se hur det tar form
det du älskar

saknar
















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-21 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP