Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den moderna människan

 

 

alla vill väl vackra vara

känna sig säkra och stolta

finna ro i sitt inre

känna tillit till andra

 

i dessa moderna tider

söker människor genvägar

i tron på vad lycka är

gör vissa människor vadsomhelst

 

lägger sig under kniven

för det perfekta utseendet

sprutar in nervgift i ansiktet

fyller ut kinderna

fixar ett ansiktslyft

tatuerar ögonbryn

 

bröstimplantat modell större

dito för ändalykten finnes också

fettsugning reducerar omfånget

hårförlängningar ger svallande hår

 

 

"jag känner mig som en ny människa!"

utbrast kvinnan efter "helrenoveringen"

undras hur länge "lyckan" varar

mot åldrandet hjälper inga kosmetiska ingrepp

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-22 14:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Om man nu absolut vill racka ner på nåt hos moderna människor kan det vara själva beteendet och inte det allmänna tyckandet eller utseendet. Eftersom det brister i kommunikationen mellan individer är det inte konstigt om folk
tror det ena eller andra om sig själva eller andra vad gäller utseende.
2018-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Ständigt denna strävan efter yttre ungdom som inte stämmer med den inre åldern!



2018-02-22

  Fulbergarn
snyggt
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP