Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kulingsnö



stormen blundar i dag
går på kulingens strand
inbäddad i halsduk och luva
vågor äter sand
snögloppet smyger på tungan
snöflingestjärnor dansar runt
sjunger med frostig stämma
ljusskygga maskar sover
hoprullade runt sig själva
drömmer om värmen
då morgonen vaknar
finner rummet delats
med koltrastens varma fjädrar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-21 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP