Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en skylt i hallen


Välkommen

Kom in
sitt ned
och prata en stund

vårt hem ser inte alltid ut så här
ibland är det VÄRRE!




Fri vers (Prosapoesi) av Annaemi VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-04 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så skönt att hälsa på hos någon som inte har allt perfekt hemma:-) "Livet är för kort för att levas dammfritt"
2018-03-16

  morgonstjärna VIP
den var härlig
så fin!!

jag har något liknande om katthåren :D
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP