Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya stigar

vad hände med kompositören?
har musiken nu för evigt tystnat?

han lämnade sin bana för att prova nya stigar
men kanske poetens väg förenar sig med kompositörens nånstans längre fram?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-22 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP