Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppstagade

Vi kan inte vara
någon annanstans
än där vi är just nu
i centrum av våra
livsberättelser
du ger mig ljuset
mitt livselixir

Var går gränsen
mellan dig och mig?
mellan gårdagen och morgondagen?
vi lever i skuggan
av okända mirakel

Jag skövlar ditt minne
vi faller men står ändå kvar
uppstagade
två djupa andetag
för livet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2018-02-22 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP