Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min lyckans sol

Min älskade son
Du är så älskad
Kärleken sköljer genom mitt hjärta
Varje dag och varje kväll
Orden rinner över kant
Jag vill kröna dig
med ord av kärlek,
lysa upp din dag och din natt
med tindrande stjärnor!




Prosa av Feminaz
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-22 08:04



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
En moders kärlek styrker barnet genom hela livet:)
2018-02-23

  morgonstjärna VIP
så vackert du skriver
kärleksfullt !!
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz