Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetesgapet


Liket har inte kallnat
och du lever så starkt.

Flyger.
Älskar.
Skämtar.

Det är okej.
Men så tydligt
att vi är på olika sidor om helvetesgapet.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-22 10:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet är orättvist
2018-02-24

  Tomas Karlsson VIP
Känsligt och starkt...
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP