Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp & Tro

När tankens räckvidd inte räcker längre,

sträcker man ut sina armar mot rymden

och anropar krafter som är översinnliga

Ibland kommer ett gensvar

och då får man en bekräftelse

på att kraftkällan är verklig




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-22 12:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tja!
"Den som söker
skall finna"
( och har antennen
uppe?)
:}
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP