Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-03-20 kl 08:40


kronbladshud



tolkar vackra känslor
som målats
med varsam hand över kronbladshud
känslor lika sköra
som daggdroppestråets
solkyssta förångade tår
med ett språk
som aldrig kan glömmas





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-22 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP