Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20171124 20:06


tänk Om



stenar kunde tala
tala människors språk
så vi förstår stjärnornas
och ser alla värdefulla

även om frostrosor faller över ödegårdar

så kan nakna knoppar öppnas
mitt i nariga frosten mot solen
det är ett mirakel
de sköra vita så levande de strålar
kämpar i snön, ett livsmod som trotsar allt
även när det är bitande kallt


Vi människofåglar behöver varandra
för att blomma, vi är rosor i rabatten
lyser upp natten
för varann




Glöm aldrig

i himlen önskar många att få bli en stjärna
och på jorden en lykta

Du ska veta hur ringa än ljuset är
så bär den det starkaste skenet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-22 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP