Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapport 2 - färgåtergivning ( korrekt)

 

 

 

Beskriv, objektet
…….
gouache, akvarell, tempera
kropp, skåra, färgblödning
deformering, hårt rullad
alzarin, kobolt, cyan
viridian, gamboge
fransk, preussisk
fukt, tidelines
doften av år, materialitet
du, fragment saknas

ingrepp, spaltning
krackelering, konvex resning
recto
veckbildning, ås
våtbehandling möjlig
aktiv åtgärd
vi, adhesiv
handgjort, mårdhår
ytbehandling, injektion
verso, utsug, vakuum
face down

uppfuktning, sandwich, gortex
press, läskpapper
jag, dokumentation
du, objekt
magasin 1

Inga övriga kommentarer
namn, datum, årtal




Fri vers (Prosapoesi) av Kozo
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-22 15:12



Bookmark and Share


  J-M
Beskrivelsen. Människa. Minnen.
Intressant.
2018-02-23

  i af apa
mården morrar
ord som konst
2018-02-23

    ej medlem längre
Ja. lite mer färgvåld!
nummer tre bör innehålla
en ljudfil, studs och stök +
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo