Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20171107-kl 07:11


FRIHET


oavsett vad vi är
oavsett var vi befinner oss
så är det vår mänskliga rättighet
att få leva i ljuset
att få känna vinden
gå över grönt gräs, andas friheten
När du klappar på min dörr öppnar jag
även om du står i dörren
i dina trasiga sandaler
Jag hör och ser dig ändå
hur svårt är det
att kunna följa sitt hjärtas önskan
att kunna lämna det gamla bakom sig
hur mycket ska förändras
innan ditt hjärta i frihet
ska kunna slå?

*

Kommentarer på frihet

överlevaren - 2017-08-28 11:52
Bra text att begrunda





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-22 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP