Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskningen

- Varför vill inte du valsa...
- Jag vill såsigt dansa, öl halsa...
- Du är ju en tok...
- Nej både glad och klok ...
Föredrar en god öl och salsa...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-22 17:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Kul ordlek
2018-02-23

    ADI Nehlin
Ha, ha ja det gäller att ha koll på vad man tycker om.
2018-02-23

  Salvation Pepper
Trevliga trevligheter! :)
2018-02-22

    Sefarge VIP
Underbart
Rimsväng
:)
2018-02-22

  ULJO
"Jag dansar aldirg nykter"
2018-02-22

  Fulbergarn
:)
Full som skunk
dansar jag till punk
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt