Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva

i en anteckningsbok på ett fik
i min smarttelefon
ibland på ett kvitto från
nån butik

krafsar jag ner den
i nödfall direkt på ett bord
... tankar blir ord ...
den rödvinsdoftande lyriken

musiken ersattes av poesi
så gick det nu
för skapa måste jag ju
och jag är väl inget geni

man kan ju inte leva på musiken
men förståndet har nog börjat svikta
när jag började dikta
och blev kvar i fattigmansromantiken




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-22 18:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja det gäller att vara snabb och skriva ner när idéerna strömmar till, annars är dom försvunna
2018-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Själv bär jag alltid på en anteckningsbok och en penna i fickan. Men det är ju en smaksak.
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP