Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på hög nivå

Kyssar när man vill
kramar och lite till
Hångel då och då
tänk vad det finns att få

Älska någon varje dag
kan jag tänka mig
Det ska bli min lag




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-22 18:23



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken underbar hyllning till kärleken
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP