Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUSTRALIEN TUR & RETUR

skärmen tiger
denna kväll
som ett tillbommat motell
skärmen tiger
och är stum
som ett övergivet rum
var är alla?
vad har hänt?
var är hon som
hatar trent?
jag drar till australien
men är strax tillbaks igen

LARZ GUSTAFSSON 22/2 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2018-02-22 20:04



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Bra besk dikt med stuns.
2018-02-24

  objekt3
Ta da
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP