Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordbad

ORDBAD

aborterade ord
som borde ha blivit dikt
i en annan tid

ögon på bristningsgränsen
forslas mellan dikt och liv
i saknadens rum

stelnat mörker
öppnar kranen till tårarna
hud av min hud,







Fri vers av Stisse
Läst 468 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-02-22 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En målande flödande dikt med vemod!
2018-11-23

  Bibbi VIP
Griper tag.
2018-03-25

    Sefarge VIP
Starkt berörande
Skaldekonst!

2018-03-18

  morgonstjärna VIP
så fint fångat känslans rymd. djup stark

2018-03-07

  Lena Själsöga Keijser
starkt berörande
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse